de extra dimensie voor de golfende single

Introductie

Specialist in reizen voor alleengaanden
Flight4You richt zich volledig op het organiseren van golfarrangementen voor enthousiaste singles en alleengaanden die in een sfeervolle en comfortabele omgeving met echte gelijkgestemden een gezellige tijd willen hebben waarbij de interesse in golf of cultuur de bindende factor is.

Flight4You opgericht door Anique van Waardt, bestaat bijna 20 jaar en heeft een snelle groei doorgemaakt. Het is een professionele organisatie waarbij perfectie en kwaliteit van de arrangementen voorop staan. Maar tegelijkertijd heerst binnen de groepen een amicale en geanimeerde stemming, mede door het bindende optreden van de reisbegeleiding en voelen de deelnemers zich al gauw echt thuis. De maximale groepsgrootte is 32 personen met een streven naar een gelijke verdeling dames/heren.

Wie zijn alleengaand?
De alleengaanden zijn mensen die ofwel single zijn, dus geen partner hebben ofwel een partner hebben doch waarvan de partner door redenen niet kan golfen en/of reizen. Wij boeken geen koppels/setjes, dus u weet zeker dat u ook echt gelijkgestemden treft in de groepen. 

De deelnemers
De deelnemers hebben een enthousiaste en sportieve instelling. Men hecht waarde aan kwaliteit, stijl, comfort en gezelligheid. Aangezien de deelnemers zich in dezelfde "fase van het leven" bevinden en er eenzelfde levensinstelling op na houden ontstaat er in de groepen al snel een harmonieuze, gezellige en sportieve sfeer.


De kamers
Bij Flight4You beschikt iedere deelnemer standaard over een royale en luxe kamer voor alleengebruik waar geen toeslag meer voor berekend wordt. Deze kamers zijn altijd de luxe 2-persoonskamers.

Een warm welkom
Vele alleengaanden zijn u al voorgegaan, het is een concept dat aanspreekt: immers, de deelnemers verblijven in een luxe en mooie entourage in een aangenaam klimaat. Men ontmoet mensen die op dezelfde wijze van het leven genieten. Er wordt gezamenlijk gegolfd, genoten van culturele uitjes, gezamenlijk geborreld en gedineerd en tegelijkertijd kan men zich terugtrekken met een boek bij het zwembad en even de rust opzoeken. Kortom, Flight4You biedt reizen met een extra dimensie voor de alleengaande. Kom het zelf ervaren, bij Flight4You wacht u een hartelijk welkom.

U hoeft geen lid te worden en contributie te betalen. U betaalt enkel de activiteit waaraan u wilt deelnemen. 

Sfeer
Flight4You streeft ernaar de reizen zoveel mogelijk te combineren met andere thema's zoals, cultuur, de speciale aard van een land, culinaire specialiteiten, kortom bij Flight4You haalt u meer uit uw vakantie!
En vaststaat dat u andere enthousiaste en gelijkgestemde reisgenoten treft! 

Privacy en discretie
Privacy en discretie zijn belangrijk voor Flight4You. Wij plaatsen nooit foto's en/of filmpjes zonder toestemming van de deelnemers op de Flight4You webiste of social media. Foto's van de golfreizen worden na afloop gedeeld via een beschermde omgeving en alleen toegankelijk voor de betreffende deelnemers. 

Kwaliteit
Kwaliteit staat hoog in het vaandel! Kwaliteit met betrekking tot de hotels, de golfbanen, de luchtvaartmaatschappijen alsmede de reisbegeleiding. Een enthousiaste begeleider van Flight4You is tijdens elk arrangement aanwezig zodat u zorgeloos kunt genieten in de wetenschap dat alles tot in de puntjes verzorgd en geregeld is. Flight4You werkt samen met 3D Golfvakanties (SGR), een gespecialiseerd golfreisbureau dat bekend staat om haar persoonlijke benadering en kwaliteit.

Als kwaliteit in alle opzichten voor u belangrijk is bent u bij Flight4You aan het goede adres.

Nieuwsgierig geworden? Klik op kalender.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief zodat u automatisch per email op de hoogte wordt gehouden van de nieuwste golfarrangementen in ons programma.

Bert Trommelen/3D Golfvakanties en Anique van Waardt/Flight4You

Kalender

04-10-2021 - 11-10-2021
Spanje | Costa del Sol | Alcaidesa
Lees meer
01-11-2021 - 08-11-2021
Golf Les Week Spanje | Cadiz | Novo Sancti Petri
Lees meer

Bekijk meer

Leuk om te weten

Weekje herfst zon in Spanje! 1 - 8 november as. 

Net begonnen met golfen en je wil snel meer leren? Golf les week in Spanje, 1 - 8 november.

Nog een enkele plaats voor de kerst en jaarwisseling golfreis Portugal! Wees er snel bij en voorkom plaatsting op de wachtlijst!  

Volledig vrijblijvend inschrijven mogelijk ivm COVID-19 situatie. Neem contact met ons op via mail of telefonisch. Klik hier voor de gehele kalender.

Of schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang automatisch alle nieuwe arrangementen.

  • Telefoon:
  • 0297-531322
  • Adres:
  • Amsterdamseweg 34
  • 1422 AD Uithoorn
  • Kvk Oost-Brabant:
  • nr: K.v.K. Amsterdam nr. 33249634 3DGolfvakanties B.V.
Partners: