de extra dimensie voor de golfende single
 • Golfreis Combinatie Cyprus | Noord & Zuid Cyprus |

 • boeken plaats dit item in uw agenda
 • Gegarandeerd Vertrek
  Voor de golfer die eens buiten de gebaande paden wil, deze combinatie reis Cyprus. U verblijft tijdens deze week op 2 zeer luxe locaties: Het Korineum Golf Resort, gelegen in het nog relatief onbekende Noord-Cyprus echter hier wacht u een waar golfparadijs. Naast golf vindt u hier ook de gezellige haven van Kyrenia waar we een keer gaan eten. Na 3 nachten volgt een prachtige rit door de bergen naar het levendige havenplaatsje Paphos op Zuid Cyprus en verblijfen we in het Leonardo Plaza Cypria Maris Beach Hotel & Spa****plus direct gelegen aan het strand en spelen we hier weer 2 andere zeer uitdagende banen. Kortom, een reis met bijzondere ingrediënten, mooie locaties, golfbanen en ook tijd om bijv. het gezellige plaatsje Paphos te verkennen of van het strand te genieten.

  Hotels:
  Het nog onbekende golfparadijs, Korineum Golf Resort****is een luxe golfhotel direct aan de baan gelegen. Deze prachtige locatie biedt u een uitstekend restaurant, bar, brasserie en terras, wellness- en fitness en buitenzwembad. De kamers zijn luxe en volledig uitgerust. Naast de 18-holes course biedt het golfcomplex uitgebreide oefenfaciliteiten zoals grote driving range, putting- en chipping greens, oefenbunkers en diverse oefenholes.

  Het Leonardo Plaza Cypria Maris Beach Hotel & Spa****plus (adults only) biedt u de ideale locatie voor een zonnige en sportieve golfvakantie waaraan het u aan niets ontbreekt. Het hotel is gelegen aan het strand en beschikt over een uitstekende en complete faciliteiten. Prachtig buitenzwembad, eerste klas wellness- en fitness center, gezellige lounge bars, zitjes en terrasjes en restaurant. Mooie complete kamers waarin het aan niets ontbreekt.

  In beide hotels heeft u de beschikking over een luxe 2-persoonskamer voor alleengebruik (u betaalt hier geen toeslag voor).

  Golf:
  Korineum Golf (2x):
  De door David Hemstock ontworpen golfbaan is volledig opgenomen in de natuur van pijn- en olijfbomen en biedt schitterende zee zichten. Een fantastische baan en u zult al uw golfvaardigheden nodig hebben om de baan de baas te blijven, hoogteverschillen, glooiende fairways, bunkers, doglegs, kortom een topbaan die we 2 keer spelen!

  Secret Valley Golf:
  Een schitterende baan gelegen in een vallei. Veel hoogteverschillen met uitdagende teeshots, slingerend door de natuur in de beschutte ligging in de vallei. Heel gezellig clubhuis waar het heerlijk napraten is,
  Aphrodite Hills:
  Deze baan vergeet u nooit meer, een spectaculaire ervaring, zonder buggy niet te spelen, Deze klasse baan is gelegen op 2 bergplateau’s en wordt door een canyon in tweeën gesplitst. Het design van de baan is uniek en de par 3 over het ravijn naar beneden is adembenemend en om nooit meer te vergeten. Behalve het golf, is het op deze baan tevens genieten van de prachtige vergezichten. Hier blijf je over napraten! (incl. buggy).

  Op de vrije dag in Paphos is het mogelijk optioneel een extra golfronde te spelen op een andere baan.

  Algemeen:
  Deze reis biedt een klasse pakket golfbanen en in combinatie met het verblijf in de mooie hotels, de comfortabele transfers met bus naar hotels & golfbanen alsmede de  culinaire verwennerij zal deze golfweek de golfer die eens wat anders wil zeer zeker aanspreken. Na deze week bent u op en top klaar voor het Nederlandse golfseizoen.

  Vluchtschema:
  HV5315 17 maart Amsterdam – Larnaca 06.00 – 11.15 uur
  HV5316 24 maart Larnaca – Amsterdam 12.00 – 15.40 uur

  Afhankelijk van moment van boeking kan het zijn dat een toeslag geheven wordt ivm vluchttarief. Deze kans wordt groter als boeking dichter bij datum van vertrek wordt gedaan.

  Deelnemers:
  12 dames/12 heren 

  Vereist golfniveau:
  Minimaal: actieve exact handicap 36/Ervaring in het spelen van 18 holes banen met hogere moeilijkheidsgraad. Bij vragen neem contact op met Flight4You.

 • Impressies


 • Reis en prijsdetails

  Transavia vlucht Amsterdam - Larnaca v.v. 
  incl. koffer 20 kilo en golftas 15 kilo
  Transfer luchthaven-hotel v.v.
  Transfer Korineum Golf naar Paphos
  Transfer naar alle golfbanen v.v.
  Welkomstdrankje
  4 greenfees (Korineum Golf 2x, Secret Valley 1x, Aphrodite Hills 1x incl. buggy)
  3 nachten Korenium Golf Resort incl.:
     - ontbijt/3 diners incl. drankjes
  4 nachten Leonardo Plaza Cypria Maris Beach Hotel & Spa****plus op basis van all inclusive
  1-persoonskamer (2-persoons voor alleengebruik)
  Flight4You reisbegeleiding
  Luchthavenbelasting 

  Prijs is excl.:
  - administratiekosten Euro 30,-.
  - calamiteitenfonds Euro 2,50
  - Stichting Garantiefons Reisgelden: 5,00

 • Euro 1.695,00


 • terug

Kalender

02-07-2023 - 07-07-2023
Ierland | Dublin | Malahide
Lees meer
28-09-2023 - 05-10-2023
Spanje | Costa del Sol | Alcaidesa
Lees meer

Bekijk meer

Leuk om te weten

Nu te boeken de zeer gewilde kerst en jaarwisseling golfreizen in het aangename klimaat van de Algarve! Check gauw de kalender!

 • Telefoon:
 • 0297-531322
 • Adres:
 • Grevelingen 63-64
 • 1423 DN Uithoorn
 • Kvk Oost-Brabant:
 • nr: K.v.K. Amsterdam nr. 33249634 3DGolfvakanties B.V.
Partners: