de extra dimensie voor de golfende single
 • GEGARANDEERD VERTREK

  Noord-Ierland


  Eens in je golfleven moet je gegolfd hebben in Ierland. Alsof de golfbanen niet zijn aangelegd, zij lijken volledig in de natuurlijke omgeving ontstaan te zijn. De echte Links Courses dus.
  Zoals je wederom van Flight4You mag verwachten biedt dit arrangement naar Noord – Ierland weer alle ingrediënten voor een sportieve en culturele week voor de echte liefhebber.
  Verblijf in het charmante Derry - Londonderry, een levendige en historische plaats die het bezichtigen zeker waard is. Bijvoorbeeld een mooie en interessante wandeling langs de stadsmuur (Derry’s walled city) en bezoek aan het bekende en historische Guildhall Square voor de cultuur liefhebber. Een aanrader is ook de Black Cap Tour langs alle plekken van de Katholieke/Protestante onrust …
  En natuurlijk mag de echte Ierse Pub niet ontbreken.

  Hotel
  Wij verblijven in het uitstekende en state of the art Hotel The Ebrington, centraal gelegen, via de iconische Peace Bridge op 5 minuten lopen van het centrum. Het zeer stijlvolle hotel biedt een comfortabele en uiterst gezellige lobby-bar en restaurant. Daarnaast kan genoten worden van een prachtige en luxe Spa Wellness met heerlijke behandelingen en indoor zwembad. De kamers zijn van alle gemakken voorzien en met cachet en stijlvol ingericht. Uiteraard heeft u een riante double room kamer voor alleengebruik en zoals u van Flight4You gewend bent zonder toeslag!

  Diners
  Inclusief in het arrangement 3 diners in het hotel. De andere 2 avonden is het mogelijk om op eigen gelegenheid de restaurantjes en de pubs in de stad te verkennen en groupe of met kleine groepjes, organisatie ter plekke in overleg met de reisleiding.

  Golf
  In het arrangement 3 prachtige echte Ierse Golfbanen en daarnaast is het mogelijk het pakket naar eigen believen compleet te maken: op de vrije dag kunt u kiezen om de omgeving en de stad te verkennen en cultuur op te snuiven of u kunt kiezen voor een extra golfdag. Bij boeking kunt u aangeven welke aanvulling u wenst.

  Golf Castlerock is een klassieke links baan die zijn oorsprong kent sinds 1901. De fairways slingeren door de duinen en moet u al uw golfskills aanspreken om de green te bereiken! Of zoals over deze baan gezegd wordt: hier zijn geen makkelijke holes.

  North West Golf, opgericht in 1890, gelegen tussen de picturesque Moldy Mountains en de kust. De vergezichten zijn prachtig. Ook hier weer de typische Links natuur, snelle fairways en greens.

  Golf Ballyliffin Glashedy een top links course die in 2018 host van the Irish Open was. Een verborgen parel wordt deze baan genoemd. Deze tegenstander eist je volledige concentratie en tactisch inzicht.

  Optioneel kan op de vrije dag gekozen worden voor een extra golfronde op
  Greencastle Golf, gelegen op een soort van landtong, met prachtige holes en waar je kunt genieten van prachtige natuur en vergezichten.
  De meerprijs voor deze golfdag inclusief retour transfer is Euro 99,00.

  Vereist golfniveau:
  Actieve WHS handicap niet hoger dan 34 en ervaring in het spelen van golfbanen met een hogere moeilijkheidsgraad. Bij twijfel over uw golfniveau kunt u altijd even contact opnemen met info@flight4you.nl of tel. 0652321517
  Alle banen zijn goed te lopen, maar uiteraard is het ook mogelijk gebruik te maken van een buggy.

  Vluchtschema:
  30 juni 2024
  KL0949 Amsterdam – Belfast 16:15 u - 16:50 u
  5 juli 2024
  KL0950 Belfast – Amsterdam 17:20 u - 19:55 u
  Prijs op moment van boekingsdatum.
  Het vervoer van de Golftas kost Euro 35,00 tenzij u Flying Blue member Silver-, Gold- of Platinum bent. In dat geval is het vervoer van de golftas gratis (max. 23 kg.).
  Het aanmelden/betalen van de golftas dient u zelf te doen nadat u van ons het bevestigde ticket ontvangen heeft. Dit gaat eenvoudig via de KLM website.

  Langer verblijven of ander vluchtschema? Neem contact op met Flight4You.

  Deelnemers:
  10 heren/10 dames

 • Impressies


 • Reis en prijsdetails

  5 nachten kamer voor alleengebruik incl. ontbijt
  3 x diner (2-gangen) in hotel
  3 greenfees 
  Alle transfers:
  vliegveld - hotel v.v.,
  hotel - golfbanen v.v.
  Welkomst drankje
  Flight4You reisbegeleiding

  Prijs is excl.:
  - administratiekosten Euro 30,-.
  - calamiteitenfonds Euro 2,50
  - Stichting Garantiefons Reisgelden: 5,-.
  - Vlucht KLM Amsterdam - Belfast v.v.
  - drankjes tijdens diners hotel
  - 2 x diners outside
  - buggy's en trolleys
  - extra golfronde Greencastle Euro 99,00 (incl.          transfer)

 • Euro 1.865,00


 • terug

Kalender

21-12-2023 - 27-12-2023
Kerst Reis | Portugal | Algarve | Lagos
Lees meer
28-12-2023 - 04-01-2024
Jaarwisseling Golfreis | Portugal | Lagos
Lees meer

Bekijk meer

Leuk om te weten

Bekijk gauw de populaire nieuwe bestemmingen mei 2024 AYAMONTE en juni 2024 NOORD IERLAND.  Geef een Golfreis cheque cadeau met Sinterklaas of Kerst! mail info@flight4you.nl

 • Telefoon:
 • 0297-531322
 • Adres:
 • Grevelingen 63-64
 • 1423 DN Uithoorn
 • Kvk Oost-Brabant:
 • nr: K.v.K. Amsterdam nr. 33249634 3DGolfvakanties B.V.
Partners: